Wat is Flipcardmarketing?

Flipcardmarketing

Flipcardmarketing stelt een onderneming in staat om een effectieve flipcardcampagne op de eigen zakelijke Facebook page, eigen Website, persoonlijke Readwinner Web App en/of nieuwsbrief te starten.

Flipcardmarketing geeft de garantie dat een reclameboodschap aantoonbaar is gelezen. Daarnaast wordt elke deelnemer aan een flipcardcampagne beloond met een aangeboden korting of incentive. Door deze speelse wijze van promotie wordt omzet voor de ondernemer actief gestimuleerd! Alle flipcardcampagnes zijn real-time te volgen en bieden de gebruiker veel mogelijkheden.

Flipcardmarketing benadert klanten niet als passieve consumenten, maar als potentiële winnaars. De aangeboden prijs door de aanbieder wordt door slechts één deelnemer gewonnen, maar spoort honderden tot duizenden geïnteresseerde consumenten aan tot het lezen van een reclameboodschap. Alléén aantoonbaar gelezen boodschappen, dit wordt achteraf gecontroleerd door middel van een meerkeuzevraag, dingen mee naar de prijs.

Het vernieuwende zit hem in het feit dat de reclameboodschap de consument niet wordt opgedrongen, maar dat hij/zij actief opzoek is naar, en dus geïnteresseerd is in, deze informatie en deze daarom beter zal onthouden. Dit vergroot het positieve effect en verhoogt de kans op een aankoop bij uw website en/of fysieke winkel. Flipcardmarketing is een win- win situatie voor ondernemer en consument.

Flipcardmarketing

Probeer de flipcardcampagne demo!

Flipcardcampagne

Uw flipcardcampagne en de bijbehorende flipcard kan geheel naar eigen inzicht gepersonaliseerd worden, daarnaast kunt u de campagne real-time volgen via uw persoonlijke bedrijfspagina.

Bekijk de mogelijkheden

Flipcardmarketing is de ideale tool voor:

Brands

Reclame- en PR-bureaus

Zelfstandig ondernemers

Webshops en winkels

Begin vandaag nog met adverteren

Gebruik onze unieke flipcardcampagne software voor uw zakelijke Facebook page, eigen Website, persoonlijke Web App en/of nieuwsbrief.

Start nu gratis!

Start binnen 5 minuten met online adverteren

Verzamel de e-mailadressen van deelnemers

Onbeperkt flipcardcampagnes aanbieden en real-time monitoren

Readwinner Facebook App

Installeer gratis de Readwinner Facebook App op uw zakelijke Facebook-pagina!

Readwinner Web App

Plaats de flipcards op uw eigen website en/of gebruik uw persoonlijke Web App!

Gratis adverteren op Readwinner.com/win

Vergroot uw doelgroep door gratis te adverteren op onze prijzenpagina!

Maandelijks € 30,-
Jaarlijks € 360,- | € 300,-

1e maand: GRATIS!

PROBEER GRATIS EN VRIJBLIJVEND!